vineri, 30 noiembrie 2012

Un cuvant de ,,Bun venit"

Dragele mele/ Dragii mei,

Permiteti-mi, pentru inceput, sa multumesc. Sa va multumesc voua, pentru ca v-ati oprit o clipa din ceea ce faceati, ca sa ma cititi. Sa multumesc tuturor persoanelor care au facut parte din viata mea si care m-au ajutat sa devin ceea ce sunt astazi. Sa multumesc celor care fac parte din viata mea si mi-o fac mai frumoasa. Sa multumesc persoanelor care vor face parte din viata mea si de la care voi avea ceva de invatat.

Privind la o pagina goala, ma intrebam despre ce anume sa va scriu... apoi m-am gandit... ce-ar fi sa scriu, pur si simplu, despre viata, despre noi...

De cand ma stiu, mi-a placut sa scriu... si am scris... pentru mine sau pentru cei apropiati. Stiam ca va veni momentul cand cercul se va largi si voi ajunge sa scriu pentru voi.
Dar nu simteam ca sunt inca pregatita... Ei, bine, se intampla acum... Cum se spune, toate se intampla atunci cand trebuie si nu cand vrem noi.

Privesc in jurul meu... fiecare dintre noi are o poveste... o poveste care se poate transforma intr-o povata pentru cel care ne asculta... Invatam... Invatam in fiecare zi ceva nou, iar uneori acel "ceva nou" ne poate schimba viata.

Imi doresc sa ne impartasim reciproc experientele proprii sau ale celor din jurul nostru. Sa spunem ce avem de spus... liberi, fara temeri si fara constrangeri. Ne putem schimba viata... si mai mult, putem schimba vietile altora. Mie imi place sa ofer zambete si o vorba buna, imi place sa-i fac pe cei din jurul meu fericiti, imi place sa iubesc, imi place sa ajut... Cand mi se intorc priviri pline de recunostinta si cuvinte de multumire, satisfactia pe care o resimt, nu se poate reda in cuvinte.

Voi incerca sa postez articole cat mai interesante pentru voi, pe care le vom comenta impreuna, iar daca aveti o poveste pe care doriti sa o impartasiti, o astept cu mare interes la adresa mea de e-mail: anellaitiscrie@gmail.com

Un singur zambet pe care il oferim, poate schimba ziua unui om, iar acel om poate schimba lumea.


                                                                                                                    Cu drag,
Mihaela Rizea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu